Image
Image

Programma

We zijn druk bezig met de samenstelling van het programma. Binnenkort lees je het complete programma-overzicht op deze pagina, maar hier alvast een tipje van de sluier! Heb jij zelf een workshop, act of healing te delen op het festival? Mail dan jouw idee naar Atmani Blok via program@openupfestival.nl 

Workshops
OpenUP zoekt dit jaar nog meer de verdieping op met drie verdiepende workshoppaden. Daarbij ben jij je eigen meester. Je kunt een bestaand pad kiezen, maar ook je eigen pad creëren. We nodigen je uit om op avontuur te gaan, te verdwalen en uiteindelijk precies te belanden waar je wil zijn. Naast de drie workshoppaden zijn er uiteenlopende andere dingen te doen. Met ecstatic dance, Do-in, trance dance, het End of time sound healing project, mantra zingen met Martine Boerstra en nog veel meer verrassende workshops die je geest verfrissen en je lichaam ontspannen. Daarnaast is OpenUP ook voor de kids weer een feestje, met playshops voor kinderen van 4 tot 12 jaar en diverse activiteiten voor pubers.

Muziek
We zetten in op een gevarieerde line-up muzikanten en DJ’s. Bereid je voor op muzikale magie om bij weg te dromen en heerlijke beats om op los te gaan. Binnenkort presenteren we het hele programma, maar hier vind je alvast een sneak preview met een greep uit de namen:

Maneesh de Moor komt langs voor een optreden en een music-satsang. Isis en Mozes, die hun samenwerking op OpenUP zijn begonnen en later de Museumnacht prijs hebben gewonnen. Julien Oomen die vele harten vertederde op de LenteUP. Verder hebben we DJ sets van Trippin' Jaguar, DJ Rakesh, DJ Bravon en Ecstatic dance met DJ Martyn Zij. Martine Boerstra componeert het OpenUP welkomstlied, Emmanuel van der Poel geeft een verstillend ligconcert en Nana Zoe komt een klankhealing geven. DJ Isis en Ruben Tamis geven hun eerste Trancestatic dansoptreden.