Arno ten Veen

Arno begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Op zijn 23e koos hij definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn en werd hij opgeleid tot Rebirthing Ademtherapeut. Daarna volgden er opleidingen tot Masseur, Meditatiebegeleider, Yogadocent en Chi Neng Qigong instructeur.

Inmiddels heeft hij bijna 30 jaar ervaring op het gebied van Ademwerk. Arno geeft individuele ademtherapie en -coaching en werkt daarnaast ook veel met groepen. In 2020 start zijn tweejarige ‘Opleiding tot Adem en Pranyama Coach’.

In de afgelopen dertig jaar heeft hij veel verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Osho is zijn spiritueel leraar sinds 1991.

Belangrijke kwaliteiten die hij heeft geleerd op zijn pad: Het openen van je Mind, je Hart en Overgave aan dat wat is…

In alle activiteiten van Arno staat het adembewustzijn centraal.

Workshop ‘De Helende Kracht van de
Adem

Door middel van een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek – Rebirthing, ofwel de
Bewust Verbonden Ademhaling – ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase. Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en Extase ontstaat als vanzelf.

Website