Martine Boerstra

Martine is pianiste, zangeres, koordirigente en spiritual teacher. Ze schreef de eerste 7 jaar de UP Festival Songs en werd daarmee voor velen het ‘zingende hart van UP’. Ze werkt vanuit een brede professionele achtergrond op het gebied van muziek (klassiek, pop, mantra) meditatie en tantra. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring in het zingen met groepen mensen in de meest uiteenlopende settings.
Daarnaast geeft ze individuele sessies (zang, piano, coaching), bedrijfstrainingen, retraites en healing concerten. Martine brengt muziek als poort naar een ruimer bewustzijn. 'Inspirerend en hartverwarmend!'

Open UP Festival Song 2019
Deze zomer wordt het Open UP lied opnieuw geschreven en begeleid door Martine Boerstra. Dit lied is een dragende kracht gedurende het gehele festival: het zorgt voor verbinding en plezier tijdens de opbouw, het wordt gezongen in de love-tunnel die de deelnemers verwelkomt, en het genereert een krachtig veld van eenheid waar het festival zich aan kan laven. Martine stond aan de wieg van UP en ze creëerde de eerste 7 jaar deze muzikale rode draad van het festival - velen werden destijds geraakt door haar songs. Dit jaar zal ze de Up Spirit opnieuw vertalen in muziek en ons weer meenemen in de magische ervaring die samen zingen kan zijn! Er zijn Up Singing Specials tijdens de opbouw en de afbouw, en tijdens het festival zelf.