Carmen Waalewijn

Mijn naam is Carmen Waalewijn. Ik ben voetreflextherapeut/healer. Vanaf 2012 heb ik grote stappen genomen. Vele zekerheden vielen weg, waaronder mijn huwelijk en mijn baan. Hierdoor is er ruimte ontstaan voor mijn opleiding tot voetreflextherapeut. Hier word ik zó blij van. Dankbaarheid vult mij elke keer opnieuw als ik de gelukkige blik en de prachtige woorden mag ontvangen van mijn klanten. En wat ik vooral geleerd heb over mijzelf deze laatste jaren is: Zelfliefde. Intens van jezelf houden is voor mij de basis van Liefde, daar begint het..... Liefde voor jezelf en dat dan uitreiken naar de ander.

Voetreflexmassage
Ik bied intuïtieve voetreflexmassages aan.
Je voeten, onderbenen en knieën masseer ik. Daardoor worden de drukpunten en meridianen gestimuleerd. De energie in jouw lichaam kan hierdoor rijkelijk gaan stromen. Door deze massage voel je je ontspannen, energierijk en geaard. Heerlijk in je lijf. In het hier en Nu!

Benodigdheden:
Een kleine handdoek is fijn voor je voeten, zodat aan het eind van de massage de laatste resten kokosolie afgeveegd kunnen worden.

Facebookpagina