Amber Schulze

Amber werd geboren met een hoge sensitiviteit en leerde hiermee om te gaan door zichzelf uit te dagen. Ze werkte jaren in een jeugdgevangenis en vrouwen-en gezinsopvang in Amsterdam. Na 17 jaar vooral verbaal als hulpverlener te hebben gewerkt, raakte ze steeds meer geinteresseerd in lichaamsgerichte therapieën.

Intensief zelfonderzoek overtuigde haar: we zijn energetische wezens met een fysieke ervaring en niet andersom. Om energie en (lichaams)bewustzijn te begrijpen is ze Qi Gong en Tai chi gaan beoefenen aan de ITCCA in Amsterdam en shiatsutherapie gaan studeren aan de HBO-academie voor Iokai Shiatsu, waar ze assistent en leraar werd na haar studie. Ze ontwikkelde haar sensitiviteit en intuitieve technieken en kreeg kennis van de Chinese Geneeskunde. Ze leerde effectieve energetische lichaamsmethodes zoals Do-In, verschillende meditaties en Familieopstellingen.

Daarna liet ze alles weer los en begon ze vanaf 2008 haar eigen praktijk Essentiewerk in Haarlem op te zetten; een huiskamer waar jong tot oud kan spelen om te herstellen van fysieke, mentale en emotionele klachten, om in je kracht te komen en inzicht te krijgen. Geen protocol, geen vaststaande methode, maar werken vanuit de bron. De universele bibliotheek is nooit gesloten!

> Workshop Do-in <

> Website <

> Programma OpenUP