Image
Image

Eten en drinken

Ook zo benieuwd wat er op tafel staat straks? Bij OpenUP geven we veel liefde en aandacht aan (h)eerlijk eten. Drie keer per dag kun je genieten van de goddelijke biologische maaltijden van Conan Luidens (vegetarisch en vegan). Daarnaast laat Ilona Dorgelo je proeven van de lekkerste thee en taarten in het biologische theehuis "High Chai". Smullen maar! 

Kok Conan Luidens

Als iemand bewijst dat cocreatie leuk kan zijn, dan is dat onze kok Conan. Zijn keukenteam danst, verbindt en verzorgt drie keer per dag maaltijden om je vingers bij af te likken. Een echt feestje, zo blijkt wel uit deze video. Conan: "OpenUP is voor mij een festival waar mensen een week lang ervaren hoe het is om samen te gaan voor verbinding en het vieren van het leven. Het is voor mij persoonlijk een plek waar ik mijzelf durf te laten zien. Ik ben dankbaar dat ik hier uit mag dragen waar ik voor sta: bewuste voeding. De spirituele kijk die ik heb op het bestaan is holistisch. De aarde is voor mij heilig, nature is my religion. Biologische voeding is geproduceerd met respect voor moeder aarde, maar ook met respect voor de mensen die ermee werken en met respect voor de dieren. Tegelijkertijd is het beter voor onze gezondheid dan gangbare voeding. Voor mij voelt dit echt als een morele plicht.  " 

http://conanluidens.com/

High Chai van Ilona Dorgelo

Op het kasteelplein vind je tussen de bomen een sprookjesachtig tafereel. Een prachtige witte Franse tent, waar je je waant in Victoriaanse tijd. De belangrijkste elementen van de High Chai zijn biologische kwaliteitsproducten en constante aandacht voor de omgeving en de innerlijke mens. Dat voel je en proef je! In de High Chai Theehuis staan hoogwaardige en biologische producten voorop. Natuurlijk huisgemaakte Indiase Chai thee, Yogi thee, vers gemalen koffiebonen met de beste Lattes, Raw- en huisgebakken taarten en verfrissende authentieke drankjes. En ook de Ice-coffee, Ceremonial Matcha met hazelnoot melk en een Latte met TA-Tonic herbs mogen niet ontbreken.

De High Chai begon ooit toen Ilona voor vrienden en vriendinnen met liefdesverdriet taart en chai maakte. Met de theaterschool en drie sterren restaurant De Librije als achtergrond groeide dit per ongeluk uit tot een serieus bedrijf toen Ilona in Ruigoord tijdens het Landjuweel Festival een klein bio barretje begon. Met het succes van dit eerste festival verscheen de High Chai ineens op de meest uiteenlopende locaties, van diverse wereldmuziek en spirituele festivals, tot meerdaagse techno en goa trance feesten, bruiloften en huwelijksfeesten, theaterfestivals, locaties als de Gashouder, congressen van de gemeente Amsterdam, opening van een stadsstrand en natuurlijk alle festivals op Ruigoord. Inmiddels bestaat de High Chai 5 jaar en heeft de High Chai Family zo’n 25 verschillende edities op vormgegeven.

"Een karakteristiek Victoriaans thuiskomen, een magische ambiance. Een tafereel, een oord die achter de sluiers van de nevel is gehuld en slechts alleen bereikbaar is voor diegenen die het vermogen hebben door de sluiers heen te kijken door trouw te zijn aan hun ware natuur van Liefde, Schoonheid, Kracht en Wijsheid."

www.facebook.com/HighChaiTea/

Fotografie: Frank de Graaf
Styling: Ilona Dorgelo
De High Chai wordt al jaar en dag ge-support door Yogi Tea www.yogitea.com