OpenUP Zomerfestival

OpenUP reist 24 t/m 28 juli naar Limburg voor een festival dat harten opent. Het festival staat symbool voor een nieuwe wereld, waarin we met elkaar verbonden zijn en onze talenten tot bloei laten komen. Met tientallen inspirerende workshops en magische live optredens.

Ik, Wij en de Wereld
OpenUP heeft dit jaar drie workshop-paden: het IK-pad, het WIJ-pad en het WERELD-pad. Neem een duik in het mysterie van het bestaan, ervaar de magie van echte verbinding of ontdek jouw potentieel in de wereld. Het hele festival is een speelse ontdekkingsreis, waar je van alles kunt beleven.Van Ecstatic Dance tot meditatie. En van verbindende tantra tot wakker schuddende lezing. Een beweging begint altijd bij een kleine groep of zelfs bij één persoon, misschien wel bij jou. Daarom nodigt OpenUP je uit om met een liefdevol en daadkrachtig bewustzijn de wereld in te gaan.

Lees hier meer over de workshop-paden of bekijk het programma.

Muziek
OpenUP heeft de beste muzikanten en dj's geselecteerd uit de conscious scene. Ze tunen in op het publiek en laten je reizen naar verborgen werelden. Laagje voor laagje dans je jezelf los, totdat er alleen nog maar een beweging is.
Met Maneesh de Moor, DJ Isis, Trippin’ Jaguar, Rakesh Mijling, Martyn Zij, Pernilla Kannapinn, DJ Bravon, Mozes Meijer en vele anderen.

Lees hier het muziekprogramma

Kids
Voor zowel jonge kids als tieners is er een uitgebreid programma met schilderen, voetbal, hutten bouwen en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook workshops voor ouders en kinderen samen, waarbij aandacht is voor de spiegelfunctie die kinderen op ons hebben.

Kom je ook ontdekken?
Tickets koop je t/m 30 juni met korting via https://ticketinfo.openupfestival.nl