Een unieke ervaring voor een iedereen met nieuwsgierigheid en een verlangen naar heling en 'a new story'

In de zweethut treden we in de voetstappen van onze voorouders, een oeroude ceremonie die heel levend is. Voorbij het alledagelijkse gaan we diep in onszelf op reis. In de verbinding met je oorsprong vind je heling, inzicht en wijsheid. Niet altijd makkelijk maar wel leven gevend.
De zweethutceremonie komt onder andere uit de traditie van Indianen en natuurvolkeren. In vele andere culturen, waaronder onze eigen Keltische cultuur, werd ook gebruikgemaakt van reinigingsrituelen. Deze oude ceremonie is met grote zorgvuldigheid doorgegeven.

We zitten in een heilige cirkel in de hut en zijn in contact met de elementen: het vuur, het water, de lucht en de aarde. Verbinden met de bron, jouw natuur en essentie. We zingen, zijn stil en doorlopen de windrichtingen, de vier seizoenen (geboorte, groei, manifestatie en sterven). Het zitten op Moeder Aarde, de warmte van de rood gloeiende stenen, het voelen van de stoom, de ervaring van de duisternis om je heen en de aanwezigheid van spirits kunnen je daarnaast een intensieve ervaring bezorgen op spiritueel, emotioneel en gevoelsniveau.
Een bijzondere en indringende ervaring, a new story?

’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds. Er zijn twee ceremonies op een dag. Je kunt je inschrijven bij de infotempel. Voor  deelname betaal je 10,- (in verband met de extra kosten). En wil je het vuur komen hoeden in deze prachtige ceremonie: welkom!  Meld je bij de Info-tempel.

Watergieters: Geert Graveland, Barbara Jansen, Klara Adelena en Jeroen Wolff

Workshopgever Info